Peace through a Woman

In maart 2012 verscheen een DVD over De Vrouwe van Alle Volkeren: Peace through a Woman. Martin Sheen spreekt het commentaar. In de videoproductie relateert professor Richard L. Russel de voorspellingen aan gebeurtenissen en ontwikkelingen in de wereld sinds de Tweede Wereldoorlog.
Op Gloria.TV staat de volledige DVD. Hier een verkorte versie:

Peace Through A Woman from Mother of All Peoples on Vimeo.

Richard L. Russel is als analyst verbonden aan het Near East South Asia Center for Strategic Studies. Hij heeft artikelen gepubliceerd in onder andere Joint Forces Quarterly, Military Review en Harvard International Review.

Hier een voordracht die Richard L. Russel op 12 juni 2011 in de Beurs van Berglage hield:

Vanaf 16:15 spreekt Russel over Caïro. Dat raakte mij omdat ik een maand eerder die vreemde samenloop meemaakte:  terwijl ik werkte aan mijn eerste artikel over Maria, waarin ik Zeitoun noemde (een voorstad van Caïro), kwam een tweet voorbij die over een kerk in Zeitoun ging.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: